Första boken om Anna-Karin och Zibuse

Efter mitt första möte med Anna-Karin visste jag att det måste bli en bok, hur lång tid det än tog.

TACK alla som bidragit med berättelser, brev, foton, information och, inte minst, uppmuntran och stöd!

Mitt engagemang i Insamlingsstiftelsen till Minne av Anna-Karin Nyberg Mazeka innebär inget samröre mellan stiftelsen och bokproduktionen, vare sig ekonomiskt, tekniskt eller praktiskt. Men när produktionskostnaderna är täckta kommer boken delvis att bidra till hjälpverksamheten. 

Alla andra dagar ska vi leva med undertiteln Vägen till Zululand från Skultorp
(ISBN 978-91-87297-49-6) är den första av tre delar och ges ut av Förlaget Selstam.se www.selstam.se

Den kan beställas från nätbokhandlarna Adlibris och Bokus, köpas över disk i bokhandeln (finns den inte så be dem ta hem) eller – i samband med eventuella träffar och föredrag post Corona – direkt av mig   margaretabremertz@telia.com  0708-67 43 99, 0304-411 67.

Orust i juni 2020
Margareta Bremertz


Sagt om boken:

En härlig skildring av Anna-Karin, ömsint och spännande! Jag lärde känna familjen under mina prästår i Skövde och kunde följa den under biskopstiden i Skara. Under dessa senare år medverkade jag till att Skara stift och Sydöstra stiftet i Södra Afrika, alltså KwaZulu Natal, blev varandras vänstift. Därför dubbelt intressant att följa Anna-Karin på vägar som jag själv färdats på i såväl bakkie som personbil med växelkrångel.

Lars-Göran Lönnermark, Biskop EM, fd överhovpredikant, Skara.